Over Frans

Mag ik mezelf even voorstellen?

Mijn naam is Frans van der Grijn, geboren in Schoonhoven in de jaren 60 van de vorige eeuw (’62) en trotse vader van drie kinderen (24, 21 en 1 jaar) en een bonuskind (8 jaar). Ik woon samen met mijn vriendin Edith en de jongste twee kinderen in Bergen. Hiervoor woonden wij in Amsterdam.

Werken met mensen, ik doe het mijn hele leven al en met veel plezier, zowel in de ouderen- als in de jeugdzorg.

Lange tijd werkte ik als activiteitenbegeleider en teamleider dagopvang in de ouderenzorg. In mijn vrije tijd was ik 25 jaar actief als atletiektrainer en trainde voornamelijk kinderen, maar ook senioren en verstandelijk beperkte atleten. Ook was ik actief op het gebied van survivallen en organiseerde kinderkampen voor valide en mindervalide kinderen.

Als pedagogisch medewerker werkte ik onder andere bij een sportBSO, een scouting- en een buitenBSO. Deze werkplekken hebben mij de inzichten gegeven waarmee ik nu verder wil gaan werken. Ik wil de kinderen inspireren, ze herkennen en stimuleren in hun eigenheid en ze natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Ongecompliceerd genieten van het leven zoals wij het buiten in al haar schoonheid kunnen ervaren.  Wij gaan op onderzoek, op avontuur, gaan grenzen ontdekken en desnoods verleggen. Ga je mee?